Cauta in stiri

RSS Feed

Dunlop RoSBK

Dueluri pentru un loc superior

Nelu Banica | 11.10.2012
Foto ©: RoSBK

Exact peste o saptamana vom pleca la Serres pentru a urmari ultima etapa din acest sezon a Dunlop Romanian Superbike. Noutatile sunt ca s-a turnat un strat nou de asfalt iar aceasta etapa va fi una comemorativa, in memoria lui Yaniv Kitlaro, pilot din Campionatul Israelian de Superbike, decedat in primavara acestui an. Se apropie finala acestui sezon, dupa 7 etape in care am asistat la numeroase lupte pentru castigarea pozitiilor in clasament.
Ionut Mistode si catalin Cazacu sunt la distanta mica intre ei si lupta amandoi pentru titlul de Campion 2012. Marian Zaharia si Eduard Alexandrescu isi vor disputa ultimul duel din sezon, intre ei fiind o diferenta de doar 3 puncte!
Alexandrescu vine cu o motocicleta Kawasaki, motocicleta ce dispune de un control al tractiunii mai avansat decat celelate motociclete de 1000cc, care impreuna cu experienta lui a adus rezultate foarte bune sezonul acesta. Zaharia, in schimb, a reusit sa se impuna in ultimele etape dovedind o forma fizica foarte buna. Pana saptamana viitoare inscrieti-va la scoala: Amckart Racing Team si MotoEvolution organizeaza Curs de pilotaj moto si perfectionare pe circuitul de la Serres! Pentru detalii si inscrieri contactati-ne pe email:
violeta@amckartracingteam.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.