Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Dunlop - Sponsorul principal al Romanian Superbike 2010

30.03.2010
Foto ©: RoSBK

Renumitul producator de anvelope Dunlop devine in 2010 principalul sponsor al competitiei romanesti Romanian Superbike, prima si singura organizata exclusiv pe circuit.

"Suntem incantati sa anuntam semnarea contractului prin care Dunlop devine in 2010 sponsorul principal al competitiei noastre," a declarat Alin Mistode, presedintele clublui Firemotorsport, unul dintre organizatori.

Astfel, titulatura oficiala a campionatului in 2010 va fi Dunlop Romanian Superbike. Parteneriatul dintre renumita marca de anvelope si Romanian Superbike va aduce beneficii ambelor parti si consta, pe langa suportul financiar, in oferirea unui suport tehnic participantilor.

Cu ajutorul venit de la Dunlop, competitia va putea fi prezentata pe postul TVR2 in 6 emisiuni independente. Prima etapa a Dunlop Romanian Superbike va avea loc pe circuitul de la Serres (Grecia) in perioada 16-18 aprilie. La eveniment s-au inscris un numar record de participanti din Romania, organizatorii anuntand cu 3 saptamani inainte de inceperea evenimentului ocuparea in totalitate a locurilor disponibile.

"In 2009, datorita crizei economice globale, numarul de concurenti a stagnat fata de 2008, dar din acest an tot mai multi sportivi si-au aratat intentia sa participe in acest campionat,” a mai adaugat Mistode.
 
Dunlop a dovedit in ultimii ani ca poate dezvolta anvelope extrem de competitive, avand succese in aproape toate campionatele nationale si continentale importante.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.