Cauta in stiri

RSS Feed

Dunlop RoSBK la Slovakia Ring

Costi Radoi | 24.05.2012
Foto ©: Dunlop RoSBK

Si s-a mai scurs inca o etapa a Dunlop RoSBK. In acest weekend, etapa s-a desfasurat la Slovakia Ring. Vremea a fost prietenoasa, asa ca baietii nu au avut retineri in a infasura cablul pe mosorul acceleratiei.

La Superbike, invingator a fost Catalin Cazacu de la Taifun Racing, urmat de Ionut Mistode de la BGS Motorsport, al treilea venind Daniel Vargolici de la Amckart Racing Team.

Podiumul de la clasa Supersport a fost un pic cam neobisnuit, atat datorita componentei, cat si a modului in care a fost finalizat: in chiar ultimul tur, Petre Pop era la bataie pentru prima pozitie cu Octavian Negrea, s-au acrosat , au cazut, iar accidentul lor a oprit cursa. Cei doi au avut nevoie de ingrijiri medicale, Pop mai putin, insa Negrea a fost operat de urgenta la Bratislava, iar starea lui este acum stabila.

In urma caderii steagului rosu, s-au luat in considerare timpii ultimului tur complet, astfel pe locul intai a terminat Petre Pop de la PMC Racing, urmat de Octavian Negrea de la Amckart Racing Team si apoi de Aron Romocea de la Pascota Racing Team.

La general, la clasa Supersport conduce Negrea, urmat de Pop si apoi de Pascota. Clasa Superbike il are ca leader provizoriu pe Mistode, care este urmat de Cazacu si de Vargolici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.