Cauta in stiri

RSS Feed

Dementor Motocross Cup

Dupa munca si rasplata

23.10.2012
Foto ©:

Etapa finala a Dementor KTM Motocross Cup se va desfasura sambata, 27 octombrie, cu incepere de la ora 10:00 pe circuitul de la Prundu (judetul Giurgiu). Atentia sportivilor si fanilor motocrosului va fi indreptata asupra castigatorilor celor mai mici clase, MX 50 si MX 65 cmc, deoarece dupa un sezon de curse, ei vor fi rasplatiti cu premii care  le permit sa practice in cele mai bune conditii sportul care-i pasioneaza: cate o motocicleta KTM, un SX 50 si un SX 65.
Dupa cele opt manse disputate pana in prezent, favoritii claselor 50 si 65 cmc sunt sibianul Marius Achim Popovici (AMC Bogdan) si respectiv Hunor Szfarli (ORT Racing Odorheiu Secuiesc). Cu sapte manse castigate si un loc doi, Marius a avut o evolutie impecabila de-a lungul acestui an, iar Szfarli a reusit sa compenseze mansa de la Zarnesti in care a pierdut podiumul, revenind in etapele de la Ciolpani si Autostrada A1 pentru a avea acum un avantaj de nouasprezece puncte inaintea pilotului clasat pe locul doi, targumureseanul Andrei Poponut (Steaua GTH Bucuresti).
Suspansul va fi garantat si la clasa Amatori, unde Ciprian Staicu (Top Cross TCS) are un avantaj de doar patru puncte in fata lui Demeter Laszlo (Sugas Sfantu Gheorghe), iar la restul claselor, pilotii lideri in clasamentul general, Ionut Corbea (85 cmc, Top Cross TCS), George Cabal (MX2, Vectra Zarnesti), Adrian Raduta (MX1, Top Cross TCS) si Ciprian Popescu (Dual Racing Team) vor incanta spectatorii cu executiile tehnice favorizate de circuitul de la Prundu, un circuit foarte modern si sigur.
Dupa finalul etapei, organizatorii Dementor KTM Motocross Cup, cluburile Top Cross TCS si Dual Racing Team anunta festivitatea de premiere a acestei cupe private de motocross, ce se va desfasura incepand cu orele 20:00 la TotAgro Motel din Prundu. La eveniment sunt invitati toti membrii echipelor care alerga in Dementor KTM Motocross Cup, desigur alaturi de reprezentantii presei.
„Pe langa cele doua motociclete, sponsorii competitiei vor oferi castigatorilor claselor MX1 si Amatori cate o casca Lazer MX8, iar castigatorii claselor MX 85 si MX2 vor fi recompensati cu cate o toba HGS. La festivitatea de premiere, care este sustinuta si de Saniclever, reprezentant Tork in Romania, dress code-ul va fi unul casual”, a precizat Ciprian Popescu, pilot si organizator in Dementor KTM Motocross Cup.

SURSA: http://dementormotocrosscup.ro/

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.