Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Echipa Sterilgarda Go Eleven isi cere scuze pentru Ruben Xaus

12.09.2008
Foto ©: Team Sterilgarda

Clubul GMB Racing,  intrat in World Superbike sub numele Team Sterilgarda Go Eleven, doreste sa isi ceara scuze fata de FGSport si fanii WSBK pentru reactia pilotului lor, Rubex Xaus, din cauza unei neintelegeri dinaintea premierilor de pe podium, dupa ultima runda desfasurata la Donington, duminica trecuta.

Pilotul spaniol a avut o reactie agresiva dupa ce oficialii i-au refuzat accesul pe podium. Xaus a terminat pe locul 3 insa dupa ce cursa a fost oprita, i-a luat mai mult de 5 minute sa se intoarca la padocuri astfel incat si-a pierdut locul pe podium de unde si reactia sa.

Marcone Borciani (Team Manager) a declarat: "Ne pare foarte rau pentru comportamentul lui Ruben in zona podiumului. De asemenea ne cerem scuze lui Max Biaggi pentru cuvintele adresate lui de catre colegul sau. Intelegem perfect reactia inflamata a lui Xaus, pentru ca la momentul respectiv se poate sa fi parut ca a fost nedreptatit, din cauza unei clauze din regulament. Problema a fost acum lamurita si data uitarii de noi si de cei doi piloti."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.