Cauta in stiri

RSS Feed

motocross MX1-GP

Echipa Yamaha Red Bull De Carli 2009

09.02.2009
Foto ©: Yamaha Red Bull De Carli

Echipa Yamaha Red Bull De Carli 2009 a fost prezentata oficial presei saptamana aceasta in Italia. Dupa castigarea a doua titluri MX2-GP in ultimii patru ani cu modelul Yamaha YZ250F, echipa se pregateste pentru clasa MX1-GP unde va conta in lupta pentru titlu pe Antonio Cairoli si Tanel Leok.

Pilotul sicilian, Antonio Cairoli, este unul foarte asteptat in MX1-GP avand doua titluri in MX2 dar si o victorie senzationala Marea Britanie in 2007, cand a concurat ca wild-card pe o Yamaha YZ450F cu foarte putine modificari. Italianul s-a pregatit intens iarna aceasta, atat fizic dar si psihic pentru trecerea la o clasa superioara, recuperandu-se dupa un accident suferit in etapa din Africa de Sud din cauza caruia a pierdut sansa de a castiga al treilea titlu in MX2-GP. Coechipierul sau, Tanel Leok, castigatorul GP-ului irlandez in 2008, va fi la al saselea sezon in MX1 dar primul in saua motocicletei YZ450F si alaturi de cei de la Yamaha Red Bull De Carli.

Avand o bogata istorie in cursele de MX2-GP, De Carli a declarat despre debutul in MX1:Suntem o echipa care a participat in campionatele mondiale inca din 1995 si am avut rezultate bune. Momentan sunt foarte incantat de faptul ca unul din pilotii nostri, Cairoli, a progresat atat de mult iar acest lucru ne permite sa intram cu incredere dar si cu un suport logistic foarte bun, datorat in principal partenerilor nostri. Tanel a venit deja cu ceva experienta si este foarte motivat sa isi imbunatateasca rezultatele. Sunt convins ca impreuna cu tehnicienii, pilotii si sponsorii nostrii am creat o echipa buna si suntem hotarati sa obtinem rezultate bune in continuare.

Prin noua echipa Yamaha Red Bull De Carli, constructorul japonez  isi intareste prezenta in Campionatul Mondial MX1-GP, aceasta fiind a doua echipa sprijinta de uzina dupa Yamaha Monster Motocross Team.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.