Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Echipa Yamaha World Superbike 2010

13.02.2010
Foto ©: Yamaha Racing

Echipa Yamaha Sterilgarda World Superbike si-a prezentat oficial noile motociclete si pilotii cu care va participa in sezonul 2010, in fata unei audiente formate din jurnalisti internationali si sponsori.

Pilotii James Toseland si Cal Crutchlow si-au dezvaluit motocicletele de competitie YZF-R1 2010 in noua grafica pentru 2010. Atat dublul campion SBK James Toseland cat si campionul World Supersport Crutchlow au potentialul de a lupta pentru titlu in acest sezon.

Noile dezvoltari tehnice pentru editia 2010 a motocicletei R1 includ: o putere mai mare cu 8cp, cresterea fiind pe toata plaja de turatie, masa proprie redusa cu 3kg, forma radiatorului modificata, pentru o racire imbunatatita dar si pentru reducerea fortei de rezistenta, rezervor nou realizat integral din fibra de carbon, mai usor si cu o capacitate mai mare, carene inferioare redesenate, pentru dispersarea mai usoara a caldurii si un nou sistem de evacuare, ce a marit puterea in zona de turatie medie.

James Toseland, Yamaha Sterilgarda World Superbike Team
”Prima cursa va avea loc in doua saptamani iar testele au fost foarte promitatoare, dupa ce am pilotat o motocicleta GP timp de doi ani. Dupa testul de la Phillip Island, in ceea ce priveste motocicleta dar si persoana mea, totul ar trebui sa mearga astfel incat sa pot concura la varf inca de la prima cursa.”

Cal Crutchlow, Yamaha Sterilgarda World Superbike Team
”Astept cu nerabdare noul sezon, va fi o provocare buna dar dura! Testele au decurs bine insa speram ca le putem transforma in rezultate bune din primele curse dupa care sa construim de acolo. Stiu ca putem face o treaba buna.”

Yamaha Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.