Cauta in stiri

RSS Feed

Red Bull Sea to Sky

Ervin Kovacs, Cristi Babes si Ionut Ceasar in Turcia

18.10.2012
Foto ©:

Managementul sportiv al Red Bull Sea to Sky este facut de Xventure, organizatorul Red Bull Romaniacs
Weekendul acesta (20-21 octombrie) se desfasoara a doua editie a Red Bull Sea to Sky – Kemer, Turcia, competitie ce debuteaza pe malul Mediteranei si se incheie pe munte, la 2.365 m. Managementul sportiv al competitiei este facut de echipa care de noua ani organizeaza la Sibiu cel mai dificil raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. Alaturi de staruri din enduro extrem precum Graham Jarvis, Chris Birch, Andreas Lettenbichler, Jonny Walker sau Xavier Galindo, pe lista riderilor care vor infrunta muntele Olympos se afla si trei români: Ervin Kovacs, Cristi Babes si Ionut Ceasar.
Martin Freinadametz si echipa Xventure au luat o pauza de la pregatirile celei de-a 10-a editii a Red Bull Romaniacs, eveniment ce se va desfasura in perioada 2-6 iulie 2013 la Sibiu pentru a se ocupa de competitia care a pus Turcia pe harta enduro-ului extrem.
Rideri din 18 tari au ajuns in Kemer, Turcia, pentru a concura in competitia care va debuta sâmbata, 20 octombrie, cu o cursa de enduro cross pe plaja. Cursa de pe malul Mediteranei are rolul de a stabili ordinea de start pentru duminica, ziua când se va da lupta pentru cucerirea muntelui Olympos. Traseul de pe munte este unul extrem, organizatorii asteptându-se ca doar 30% dintre cei care iau startul sa si ajunga la finis. Chiar si asa Red Bull Sea to Sky a fost numita ”the most enjoyable extreme enduro race”.
La Red Bull Sea to Sky toti riderii care izbutesc sa parcurga o anumita parte din traseul de pe munte intr-un interval dat sunt medaliati. Cu alte cuvinte cei care ajung la finis in mai putin de sase ore primesc medalia de aur, cei care ajung pâna la o altitudine de 1.700 m vor primi medalia de argint, iar celor care trec de râu si de prima sectiune din padure le vor fi inmânate medalii de bronz.
 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.