Cauta in stiri

RSS Feed

Este posibil sa pilotezi iarna?

Ciprian | 08.12.2016
Foto ©:

A venit decembrie dar inca nu a venit zapada si se mai regasesc cativa “rataciti” prin oras. Dar totusi, este safe? Avem niste raspunsuri mai jos.

Desigur ca se poate dar prima oara trebuie sa ne asiguram ca suntem echipati. Desigur, daca drumul este impotmolit de zapada sau pe jos este gheata, nu incerca sa pari smecher. In zilele noastre sunt destule kituri interesante care cuprind mansoane incalzite + sa, anvelope speciale si multe alte chestii. Asadar, daca suprafata de contact este ok, grija mare, spun grija mare fiindca soferii sunt dezobisnuiti sa intalneasca motociclisti in trafic si inainte de a face o manevra nu ofera o atentie sporita fata de vara cand au oarecum grija ca printre masini mai apare vreun motociclist.

Acccesoriile de baza pentru iarna sunt: pin-lock-ul, bluzele termo, manusi din material gros, pantaloni grosi din textil, bocanci, eventual cu insertii gore tex si lista poate continua.

Orice ar fi, pune siguranta pe primul loc.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.