Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Etapa a doua a Dementor KTM Motocross Cup

17.05.2012
Foto ©: dementor ktm motocross cup

Spectacolul continua in Dementor KTM Motocross Cup: maestrii sportului cu motor se vor duela sambata pe circuitul de la Gorgota-Ciolpani.

A doua etapa a Dementor KTM Motocross Cup, competitia care isi propune sa-i aduca impreuna pe cei mai buni motocrosisti din Romania si sa creeze o pepiniera de piloti care sa reprezinte peste cativa ani tara noastra in competitiile internationale, se va defasura sambata 19 mai, cu incepere de la ora 10:00.

„Pentru ca acest sport sa evolueze si in Romania, pe langa eforturile sportivilor avem nevoie si de un format competitional de calitate si tocmai asta incercam sa le oferim concurentilor”, spune Ciprian Popescu (Dual Racing Team).

George Cabal este coleg de echipa cu Marcel Butuza la Vectra Zarnesti si pleaca favorit la clasa MX2, tanarul de 18 ani reusind sa imbine cu succes pregatirea examenului de bacalaureat la un prestigios liceu brasovean cu un sport extrem de solicitant in plan fizic si psihic.

Pentru Adrian Raduta, favoritul clasei MX1, incununat anul trecut cu titlul de maestru al sportului, efortul va fi dublu, deoarece el va fi implicat in etapa de la Ciolpani nu doar ca pilot ci si ca organizator, din partea clubului Top Cross TCS. Fanii motocrosului spera ca el sa primeasca o replica puternica din partea lui Mihai Stoichescu, la randul sau maestru al sportului, un pilot aflat intr-o crestere de forma dupa o serie de probleme medicale.

Suspansul va fi maxim si la clasele mici, unde castigatorii etapei de la Prundu, Marius Achim Popovici (AMC Bogdan Sibiu, clasa 50 cmc) si Benedek Kadar (Sugas Sfantu Gheorghe) pot face un pas decisiv spre marele premiu al Dementor KTM Motocross Cup, cele doua motociclete KTM de juniori, un SX 50 si respectiv un SX 65.

„Ca de obicei, am incercat sa ne facem bine temele, pregatind circuitul in asa fel incat etapa de la Ciolpani sa fie o sarbatoare a motocrosului romanesc”, spune Adrian Raduta (Top Cross TCS).

Comunicat al oficiului de presa al Dementor KTM Motocross Cup

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.