Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Festivitatea de premiere Romanian Superbike

31.10.2008
Foto ©: RoSBK

Maine la 18.30, are loc pe circuitul AMCKART festivitatea de premiere a castigatorilor din B&S Motors Romanian Superbike, eveniment ce va fi urmat de un concert al lui DJ Rhino & Sylvia dar si de concursul Miss Hostess.

Concursul Miss Hostess o va desemna pe cea mai frumoasa dintre toate paddock girls ce au asistat fiecare etapa din acest sezon. Nu vor lipsi vedetele, multe dintre ele fiind foarte pasionate de fenomenul celor doua roti. Gazda evenimentului va fi Andreea Spatar, nimeni alta decat Miss Playboy Romania 2005. Organizatorii vor acorda ca premii si doua motociclete marca Suzuki castigatorilor fiecarei clase: supersport si superbike.

B&S Motors Romanian Superbike este primul campionat romanesc organizat exclusiv pe circuit ce a debutat in acest an, desfasurandu-se in 6 etape pe circuite din Grecia, Ungaria si Croatia si avand premii record de 30.000 Euro. Castigatorii editiei din acest an sunt: Ionel Pascota la clasa supersport si Ionut Mistode la clasa superbike.

Romanian Superbike

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.