Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

FGSport reinnoieste contractul cu Pirelli

21.07.2008
Foto ©: Pirelli

FGSport a anuntat reinnoirea contractului cu Pirelli, in ceea ce priveste furnizarea pneurilor in Campionatul Mondial de Superbike, pentru inca trei ani dupa ce actualul acord va expira, adica pana la sfarsitul anului 2012.

Colaborarea inceputa in 2004 va include Campionatul Mondial FIM Supersport , Superstock 1000 FIM si Campionatul European UEM 600.

Paolo Flammini, CEO FGSport a declarat: "Primii cinci ani alaturi de Pirelli au dat rezultate ce au depasit cele mai mari asteptari ale noastre din punct de vedere a calitatii produsului, serviciilor si a angajamentului profund demonstrat de Pirelli pentru dezvoltare."

Guglielmo Fiocchi, Managing Director la Pirelli Tyres a declarat: "Un campionat bazat pe motociclete de serie este un campionat care se potriveste perfect cu filozofia si sloganul nostru ' vindem ce concuram, concuram ce vindem'".

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.