Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Fonsi Nieto il va inlocui pe Neukirchner

13.05.2009
Foto ©:

Avand in vedere ca Max Neukirchner are femurul drept fracturat si alte trei oase ale membrelor inferioare rupte, in urma accidentului de la Monza, echipa Suzuki Alstare Brux s-a vazut nevoita sa apeleze din nou la serviciile lui Fonsi Nieto pentru urmatoarea etapa de World Superbike din Africa de Sud.

Fonsi Nieto, nepotul marelui pilot Angel Nieto, a facut parte pana anul trecut din echipa Suzuki Alstare Brux insa nu a reusit sa-si pastreze locul si in acest sezon competitional.

"In primul rand, as dori sa-i urez lui Max toate cele bune pentru o recuperare rapida. Cazatura sa de la Monza nu a fost din vina lui si este norocos ca ranile nu sunt mai grave. Sunt foarte recunoscator lui Francis Batta pentru ca mi-a dat aceasta oportunitate sa pilotez din nou pentru echipa si voi face tot ce pot sa rasplatesc increderea lui in mine."

"Desi cunosc echipa, nu stiu motocicleta deoarece este complet noua si diferita fata de modelul de anul trecut. Deci, va trebui sa invat motocicleta si circuitul in acelasi timp si asta nu este usor, dar voi da totul cu siguranta." a declarat Fonsi Nieto.

Ultima etapa de World Superbike desfasurata in Africa de Sud a avut loc in anul 2002 si ambele curse au fost castigate de Troy Bayliss.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.