Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Fonsi Nieto primit inapoi la Alstare Suzuki

29.01.2009
Foto ©:

Dupa ce initial a ramas fara echipa, pilotul spaniol Fonsi Nieto a confirmat ca cel mai probabil va semna un acord cu Team Alstare Suzuki reusind astfel sa ajunga pe grila de start in prima cursa a Campionatului Mondial de Superbike 2009 ce se va desfasura la Phillip Island pe 1 martie.

In ciuda faptului ca nu a fost prezent la sesiunea de teste din weekendul trecut de la Portimao, Nieto a declarat ca va pilota un Suzuki GSX-R 1000 K9 semi-oficial sposorizat de Pepe Phone (Globalia Group), fiind practic in aceeasi situatie ca Max Neukirchner sezonul trecut, urmand sa imparta totusi acelasi garaj cu Neukirchner si Yukio Kagayama.

"Nu am fost pe lista provizorie de piloti doarece am ajuns la un acord imediat dupa ce ea a fost publicata, dar in sfarsit am ajuns la o intelegere pe care sper sa o semnez martea viitoare. Sunt foarte multumit deoarece prioritatea mea a fost sa continui cu Alstare. Ideea este sa ma antrenez weekendul premergator cursei de la Phillip Island, dar mi-as dori sa petrec niste timp pe circuit si la Valencia”.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.