Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Fratii Raduta puncteaza in Olanda

27.08.2008
Foto ©: TCS Ciolpani

In weekendul 23-24 august, s-a desfasurat la Utrecht, in Olanda o noua etapa din Campionatul Open ONK al Olandei si din Campionatul National al Olandei.

Adrian si Julian Raduta au luat si ei startul, cunoscut fiind faptul ca pilotii Topcross TCS Ciolpani alearga acest sezon in Olanda, pregatindu-se pentru Campionatul European de Motocros. Ambii piloti romani au obtinut rezultate foarte bune, Adrian clasandu-se pe locul 10 la ONK si pe locul 6 in Campionatul National. Julian a reusit o buna performanta, locul 6 la ONK si locul 3 la National. In ONK iau startul cei mai buni piloti din Olanda, cu o puternica sustinere din partea dealerilor locali. De exemplu,asa cum este echipa Kawasaki Rabbit Racing. Totodata, acesti piloti iau startul si in etape de Campionat Mondial.

La cursele din Campionatul National al Olandei sunt peste 60 de piloti in calificari, iar din acestia, doar 30 iau startul in prima linie, si 10 in a doua. La aceasta cursa, amandoi fratii Raduta au mers foarte bine, mai ales ca motocicletele lor nu sunt pregatite le fel precum cele ale competitorilor din ONK, acest lucru devenind evident pe liniile drepte, unde pierdeau avantajul obtinut pe portiunile de franare

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.