Cauta in stiri

RSS Feed

hard enduro

Graham Jarvis, castiga City Scramble

Costi Radoi | 09.04.2012
Foto ©:

Graham Jarvis continua sa domine sezonul 2012 in ceea ce priveste categoria Extreme Enduro, printr-o noua victorie, obtinuta la Red Bull City Scramble, o cursa de endurocross, ce s-a disputat in Auckland, Noua Zeelanda.

Traseul competitiei a fost “desenat” de catre pilotul neo zeelandez Chris Birch, o mai veche cunostinta de-a romanilor, acesta avand in palmares o victorie la Red Bull Romaniacs. Birch a dunat tone de pietre, nisip, busteni si anvelope, transformand idilicul oras intr-o cursa cu obstacole de temut, de proportii epice, unde mai mult de 10.000 spectatori au urmarit cursa celor 80 rideri inscrisi in concurs.

Din nou, cel ce s-a impus a fost Graham Jarvis cu al sau Husaberg, repetand istoria de la Tough One si de la Hell’s Gate.

”Paul Bolton a tot fortat pe final iar eu am fortat pentru victorie. A fost o cursa grea si a fost dificil san u nu gresesti deloc, dar pana la urma a iesit minunat. Pur si simplu odata pornit trebuie sa dai totul.” – a declarat Graham Jarvis.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.