Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Haga si Fabrizio confirmati oficial la Ducati Xerox

15.10.2008
Foto ©: WSBK

Echipa Ducati Xerox tocmai si-a definitivat formatia cu care va lua startul in sezonul 2009 a Campionatului Mondial de Superbike. In saptamanile recente Ducati Corse a ajuns la o intelegere cu Noriyuki Haga pentru a se alatura echipei Ducati Xerox in 2009.

Pilotul japonez in varsta de 33 de ani din Nagoya va fi coechipierul italianului Michel Fabrizio, care va ramane la echipa pentru un al doilea sezon consecutiv.

"Sunt foarte mandru ca pot sa-l intampin pe Noriyuki", a declarat Davide Tardozzi, managerul echipei Ducati Corse in Superbike. "Suntem convinsi ca este unul dintre cei mai puternici si mai iubiti piloti din Superbike, un om talentat si curajos. El este un pilot care a demonstrat ca nu renunta niciodata, in adevaratul spirit Ducati, si un pilot cu acreditarile necesare pentru a ocupa locul liber lasat de Troy Bayliss."

"Haga va pilota pentru prima data o motocicleta de fabrica Ducati, si sunt sigur ca-i va castiga pe fanii Ducatisti si va aduce satisfactii mari. Suntem foarte mandri sa-l avem in echipa pentru anul viitor alaturi de Michel. Sunt doi piloti fantastici si vom face totul pentru a asigura ca vor obtine rezultatele marete pe care toata lumea spera ca sunt posibile." a marturisit presei Davide Tardozzi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.