Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Haga si istoria sa de invidiat la Monza

09.05.2009
Foto ©: Ducati Xerox Team

Iata ca intram in cea de-a cincea runda a Campionatului World Superbike si incontestabil cel mai de succes pilot in ultimele curse a fost Noryuki Haga.

In ultimii doi ani, alergand pe Yamaha, a inregistrat doua victorii si un loc doi. De fapt pilotul japonez vede cursa de la Monza ca si o cursa acasa, avand in vedere ca a locuit in imprejurimile Milano-ului de-a lungul desfasurarii sezoanelor trecute.

Haga, care este actualul lider de necontestat al campionatului, nu va fi insotit numai de prietenul si colegul sau Michel Fabrizio, el insusi cautand o prima clasare pe podium in aceasta cursa, ci si de campionul mondial 2008 Troy Bayliss.

Troy nu va participa la cursa, ci isi va juca rolul de ambasador Ducati in cadrul unei curse care mereu a fost de o importanta majora pentru constructorul din Borgo-Panigale.

Haga, ca de altfel si ceilalti adversari ai sai, au testat de curand pe acest circuit, in consecinta fiind pregatiti indiferent ce va urma sa se intample la Monza in acest weekend.

"Am testat la Monza recent si a fost chiar prima mea sansa de a urca pe 1198" a spus Haga.

"Desi am avut ceva probleme, sunt convins ca se vor remedia pana la cursa. Sunt in priza in ceea ce priveste cursa de la Monza. Nu ma gandesc la castigarea campionatului, ci iau fiecare cursa in parte, incerc sa le castig una cate una. La Monza sper sa castig, cu atat mai mult cu cat este cursa mea de casa!"

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.