Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Ten Kate Honda are un nou sponsor

20.02.2009
Foto ©: Ten Kate Honda

Echipa HANNspree Ten Kate Honda a anuntat ca va concura in sezoanele 2009-2013 ale Campionatelor Mondiale de Superbike si Supersport utilizand carenaje si parbrize furnizate de noul sponsor Hotbodies Racing.

Echipa face parte din compania Ten Kate Motoren din Olanda, care are cea mai mare retea de dealeri Honda din tara dar in acelasi timp detine si o divizie de construire si preparare a motocicletelor de curse pentru multe echipe si piloti individuali.

"Suntem foarte fericiti ca am ajuns la aceasta intelegere cu Hotbodies Racing atat pe parte sportiva cat si din punct de vedere al afacerilor Ten Kate." a declarat managerul echipei, Ronald ten Kate. "Hotbodies va deveni furnizorul tuturor componentelor de carenaj racing si al parbrizelor pentru echipa si, ce-i mai important, va lucra indeaproape cu noi la dezvoltarea acestor produse."

"In acelasi timp, Ten Kate Racing Products va deveni distribuitor european pentru Hotbodies, iar acest dublu parteneriat reflecta adevaratul spirit al companiilor noastre, care impart amandoua nu numai aceeasi pasiune pentru acest sport dar si determinarea de a fi cea mai buna in domeniul lor." a continuat acesta.

Roger Davis, presedintele Hotbodies Racing, a declarat: "Este o onoare pentru Hotbodies sa lucreze cu o echipa atat de formidabila precum Ten Kate, a carui nume este de asemenea sinonim cu industria produselor racing din intreaga lume. Abia asteptam sa castigam impreuna in 2009 si dupa."

Via | 2WheelTuesday

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.