Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Honda paraseste si Australian Superbike

16.01.2009
Foto ©:

La exact o luna de la retragerea constructorui japonez din AMA Superbike, Honda Australia a anuntat ca isi va retrage implicarea din clasele superioare ale Campionatului Australian de Superbike.

Desi constructorul a declarat anul trecut ca va participa si in sezonul 2009, climatul economic global imprevizibil a fortat o reevaluare a implicarii acestuia in campionat. "Avem o istorie lunga in sprijinirea curselor la cel mai inalt nivel asa ca luarea unei decizii pentru a reduce implicarea noastra a fost foarte grea," a declarat managerul Honda Motorcycle, Tony Hinton.

"Cel mai important aspect al afacerii noastre este vanzarea de motociclete prin reteaua de dealeri si furnizarea produselor la cele mai competitive preturi pentru consumatori. Drept urmare, in urmatoarele luni, ne vom concentra 100% pe asta, " a mai adaugat Hinton.

Echipa Motologic, sustinuta de Honda Australia, a castigat anul trecut titlul cu ajutorul pilotului Glenn Allerton ce a concurat pe un CBR 1000 RR model 2008. Aceasta a anuntat ca va continua activitatea pe motocicletele Honda si va pastra echipa castigatoare prin contracte noi de sponsorizare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.