Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Hopkins dupa primul test la Stiggy Honda

31.03.2009
Foto ©: Stiggy Racing Honda

John Hopkins a incheiat cu succes primul sau test la bordul motocicletei noii sale echipe Stiggy Racing Honda, pe circuitul Almeria din sudul Spaniei, inainte de a debuta weekendul viitor in Campionatul Mondial de Superbike.

Dupa ce a reusit sa-si incheie socotelile cu producatorul japonez Kawasaki, John Hopkins a iesit pe pista de concurs pentru prima oara in patru luni de zile dorind sa se acomodeze cat mai repede cu noul CBR 1000 RR si cu modul de lucru al noii sale echipe.

"Sunt foarte multumit de testele efectuate in Almeria. Prima impresie despre motocicleta si noua mea echipa este foarte buna. Exista o atmosfera profesionala extrem de buna si toata lumea este foarte devotata si motivata. Din pacate, vremea nu a cooperat prea mult astazi si nu am putut aduna atat de multe tururi precum ne-am fi dorit. Am inceput pe o pista uscata, dar am mers complet pe ud spre sfarsitul zilei ceea ce mi-a permis sa testez de asemenea o setare pentru ud."

"Primea mea impresie despre motocicleta este ca e foarte distractiva de pilotat. Dupa sezonul meu dezamagitor de anul trecut, este minunat sa ies pe pista si sa ma bucur de a pilota din nou o motocicleta. Nu am fost niciodata in viata pe un superbike dar marimea motocicletei face o mare diferenta si se potriveste cu stilul meu."

"Abia astept sa concurez la Valencia weekendul acesta si simt ca vin pregatit, in ciuda faptului ca nu am petrecut deocamdata mult timp pe pista. Cunosc bine circuitul de la Valencia si ar trebui sa fiu in stare sa fac o figura frumoasa." a declarat John Hopkins imediat dupa sesiunea de teste.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.