Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Hopkins nu-si primeste numarul norocos

24.03.2009
Foto ©:

Dupa ce echipa Stiggy Racing Honda i-a facut loc in Campionatul Mondial de Superbike, renuntand la serviciile lui Roberto Rolfo, pilotul anglo-american John Hopkins spera sa poata evolua in continuare cu numarul sau "21" din MotoGP.

Desi Hopkins sustine ca este numarul sau norocos, in ciuda faptului ca numai de noroc nu s-a bucurat pana in prezent, organizatorii Campionatului Mondial de Superbike au exclus din start ideea.

Numarul a fost ocupat in ultimii ani din cariera sa de multiplul campion mondial Troy Bayliss, iar factorii de decizie din WSBK l-au scos din competitie pentru a onora retragerea din lumea curselor a marelui pilot australian.

Aparent, dupa anuntul sosirii lui John Hopkins in Campionatul Mondial de Superbike, au existat oarece presiuni pentru ca acesta sa obtina numarul de concurs "21" insa pana la urma va trebui sa se multumeasca cu "121".

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.