Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Husqvarna Factory Teams 2009

20.01.2009
Foto ©: Husqvarna Factory Racing

Husqvarna Factory Racing a dezvaluit  programul competitional impreuna cu echipele si pilotii din diferitele categorii care vor concura sub steagul Husky in decursul anului 2009. Inainte de reuniunea jurnalistilor moto si a sponsorilor echipei Husqvarna, Rainer Thoma a oferit informatii generale despre activitatea competitionala Husqvarna pentru 2009 fiind urmat de Martino Bianchi, PR si Racing Activities Manager, care a expus pe scurt activitatile si obiectivele echipei.

Prima prezentare a inclus echipa de fabrica Husqvarna care va concura la Motocross, condusa de Andrea Bartolini si Walter Scaltritti, R&D Racing Dept Manager. Cei doi au fost insotiti pe scena de pilotii din MX3 Alex Salvini si Christophe Martin alaturi de Campionul European la MX2 Andrea Cervellin (18 ani). Tanarul pilot italian va concura in sezonul 2009 cu noua si entuziasmanta Husqvarna TC 250.   

Dupa prezentarea echipei de MX, Fabrizio Azzalin, managerul echipelor CH Racing Enduro si Supermoto a pezentat membrii echipei Husqvarna de Enduro: francezii Antoine Meo (TC 250), Sebastien Guillaume (WR 300) si Marc Bourgeois, polonezul Bartosz Oblucki (WR 250), finlandezul Matti Seistola (TE 450) si tanarul pilot italian Jonathan Manzi (WR 125). Cei cinci vor concura in patru clase din cadrul Campionatului Mondial de Enduro: Enduro 1, Enduro 2, Enduro 3 si Junior.

In cele din urma, Azzalin a invitat in lumina reflectoarelor echipa Husqvarna de Supermoto 2009.
Primul pilot prezentat a fost Thomas Cahareyre, concurent la clasa S1 alaturi de noul sau coechipier Mauno Hermunen care a avut un sezon exceptional in 2008 si este acum pregtit sa adauge un strop de aroma finlandeza Campionatului Mondial de Supermoto.

Totusi omul zilei si pilotul pe care toata lumea spera sa-l vada … lipsind, chiar si dupa ce a fost  chemat pe scena de catre Fabrizio Azzalin a fost Adrien Chareyre, care ca un adevarat artist Husky al supermoto, a aparut in restaurant pe noua sa SM 530 RR si s?a urcat pe scena cum numai un Campion Mondial poate. Iata!

Evenimentul a continuat cu prezentarea echipelor de sustinere ale Husqvarna pentru 2009 in cele mai importante campionate, incluzand Mucci Racing Team, faimosi scouteri in cautarea campionilor mondiali de enduro de maine, Echipa de Cross 2 R care va sustine Campionul Mondial de fabrica la supermoto Gerald Delepine si CF Racing Team care va contina efortul incununat de succes din Campionatul Italian de Motorally si Raid TT.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.