Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

In ciuda problemelor, Biaggi se arata increzator

29.01.2009
Foto ©: max-biaggi.com

Sesiunea de teste desfasurata weekend-ul trecut la Portimao nu a avut rezultate prea bune pentru Aprilia. Max Biaggi, pilotul echipei de World Superbike a constructorului italian, desi are moralul destul de scazut se arata increzator in evolutiile viitoare ale superbike-ului RSV 4.

Pilotul italian s-a clasat in cele 3 zile de teste pe pozitiile 16, 18 si 19. Pe site-ul oficial, Max a declarat:
"Am ajuns la Portimao destul de increzator ca voi obtine performante mai bune comparativ cu ultimele teste. Din nefericire am descoperit alte probleme mici neasteptate. Moralul e destul de scazut insa tehnicienii nostrii au reusit deja sa adune mai multe informatii necesare pentru a gasi solutii de rezolvare a problemelor. In ultimul tur am cazut destul de rau insa am scapat fara urmari grave."

Dupa testele de la Portimao, Max a plecat spre Valencia pentru a filma un spot publicitar. “Voi lua parte la o sedinta foto-video cu Aprilia RSV 4, ce va fi in curand gata de vanzare.

Max Biaggi Official Website

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.