Cauta in stiri

RSS Feed

world supersport

Inca o echipa de uzina Kawasaki in World Supersport

30.10.2008
Foto ©: Kawasaki

Provoc Motorcard.com va fi cea mai noua echipa care va beneficia oficial de ajutorul celor de la Kawasaki sezonul viitor, in Campionatul Mondial de Supersport.

Pilotii care vor concura pentru echipa Provoc sunt: Katsuaki Fujiwara, cu sase curse castigate in WSS si Joan Lascorz, un pilot care va debuta in 2009 in campionatul WSS. Echipa va fi puternic sprijinita de cei de la Kawasaki iar motocicletele vor fi ultimele modele de ZX-6R, cu suspensie Showa. Fostul pilot WSS Pere Riba va ocupa locul de pilot de teste dar si consilier in cadrul echipei.

Steve Guttridge, Race Planning Manager la  Kawasaki Europa, a declarat despre aceasta colaborare: Este o oportunitate buna de a ne pune noile motociclete pe podium, in cursele din sezonul viitor. Echipa este pregatita sa lucreze in functie de un program fix al testelor cu Fujiwara, pe baza informatiilor oferite de Pere dupa testele efectuate cu ajutorul celor de la Showa, teste destul de importante ca si punct de plecare pentru echipa Provec. Sunt convins ca datorita acestei noi initiative vom vedea rezultate mai bune pentru Kawasaki, sezonul viitor, mai ales cu ajutorul noului pilot Joan Lascorz, proaspat venit in WSS.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.