Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Incep inscrierile pentru Red Bull Romaniacs 2009

04.12.2008
Foto ©: Red Bull Romaniacs

Cea de-a 6-a editie a raliului Red Bull Romaniacs, competitia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, se va desfasura anul viitor in perioada 15 - 19 august.

Inscrierile vor incepe pe data de 6 decembrie 2008, online pe site-ul Red Bull Romaniacs. Inscrierea este considerata valida doar dupa achitarea taxei de inscriere, fapt de care se va tine cont la distribuirea numerelor de concurs.

Fondatorul acestui raliu, Martin Freinademetz, de la agentia organizatoare Xventure, a declarat: “putem gazdui 250 de competitori, un numar mai mare de concurenti dauneaza calitatii traseului precum si sigurantei riderilor. In urma experientei de anul trecut cand locurile puse la dispozitie au fost ocupate in doar 4 saptamani de la deschiderea inscrierilor, stim ca cererea va fi mare si in acest an.”

Centrul evenimentului va fi si anul viitor orasul Sibiu, cu precizarea ca se va face o escala de o noapte la Petrosani. Organizatorii au marturisit ca s-au cautat trasee noi imediat dupa terminarea editiei de anul acesta astfel incat sunt deja stabilite cele pentru august 2009.

Nume importante de pe scena mondiala si-au anuntat deja prezenta la editia de anul viitor: Graham Jarvis (Sherco U.K) va lupta pentru apararea titlului castigat in 2008, KTM urmand sa aduca la start pe castigatorul Dakarului si campionul Red Bull Romaniacs, Cyril Despres, si tanarul polonez Teddy Blazusiak, de doua ori castigator al Redbull Harescramble.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.