Cauta in stiri

RSS Feed

hard enduro

Incepe Red Bull Romaniacs 2012

Costi Radoi | 13.06.2012
Foto ©: Red Bull

Astazi, in Sibiu, motoarele vor impanzi orasul, pentru startul evenimentului anual Red Bull Romaniacs.

Fara a intra prea mult in detalii, explicam faptul ca evenimentul Red Bull Romaniacs este o mixtura de hard si extrem enduro, condimentat cu navigatie si raid. Este un eveniment ce solicita la maxim omul si motocicleta, pe trasee aproape imposibile, trasee pe care de multe ori este o greutate sustinerea echilibrului pe propriile picioare, nu mai vorbim de obtinerea de performante pe motocicleta./p>

Ca de obicei, competitia va incepe cu prologul, iar apoi se vor desfasura etapele speciale. La ora 9, in puterea diminetii, riderii vor putea sustine o sesiune de antrenamente, pentru ca apoi la ora 12 sa inceapa deja faza eliminatorie ce conteaza pentru finalele prologului, finale ce se vor desfasura la ora 18.

Restul aventurii se va desfasura pe parcursul a 4 zile de chin, in care unii piloti vor experimenta dureri in locuri despre care nu stiau ca exista.

Prima zi va fi o speciala cu startul si sosirea in Sibiu. A doua insa, va fi o etapa ce va avea startul in Sibiu si sosirea in Voineasa, unde va fi localizat bivuacul. A treia zi reprezinta startul din Voineasa si sosirea in Sibiu, pentru ca a patra zi sa aiba startul in Sibiu si sosirea in Gusterita, unde va avea loc si festivitatea de premiere.

O pleiada de piloti de valoare vor lua startul in aceasta competitie, printre care si invingatorul de anul trecut, britanicul Graham Jarvis. Langa el vor mai fi germanul Andreas Lettenbichler, sud-africanul Darryl Curtis si neo-zeelandezul Chris Birch. Birch si Lettenbichler detin deja cate o victorie, Jarvis detine doua, iar daca va invinge si in aceasta editie, il va egala pe Cyril Despres care detine trei victorii.

Printre pilotii romani care vor lua startul in competitie, ii putem enumera pe Erwin Kovacs, Emanuel Gyenes, Paul Fratila, Ioan Tara, Dani Otil si altiiā€¦

Evenimentul este impartit pe clase, cea mai grea fiind clasa Pro, urmatoarele fiind:Expert Single, Expert Team, Hobby Single si Hobby Team.

param name="linkBaseURL" value="http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/red-bull-romaniacs-2012-teaser-021243218220324" />
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.