Cauta in stiri

RSS Feed

eveniment

Interviu cu Dan Tatoiu

17.04.2012
Foto ©:

Se apropie Dementor KTM Motocross Cup, iar in asteptarea acestui eveniment ce va avea loc pe data de 21 aprilie pe circuitul de la Prundu, va prezentam un interviu cu Dan Tatoiu, proprietar al Dementor KTM, sponsorul principal al evenimentului:

Reporter: Cum s-a nascut ideea Dementor KTM Motocross Cup?

Dan Tatoiu: Nu pot sa imi asum nici un merit, initiativa a venit din partea sportivilor cu care colaborez si pe care-i sustin, Adrian Raduta de la clubul Top Cross TCS Powered by Dementor KTM si Ciprian Popescu, de la Dual Racing Team. Sunt oameni pe care-i cunosc de multa vreme, in care am incredere, si tot ei se vor ocupa si de organizarea acestei cupe.

R: Care credeti ca va fi impactul acestei competitii asupra motocrosului romanesc?

DT: Sper ca Dementor KTM Motocross Cup sa aibe un impact nu doar asupra motocrosului in particular ci asupra intregului sport cu motor. Sper sa atraga cat mai multi tineri in aceasta directie. Propunandu-ne o organizare cat mai buna, consideram ca sportivii vor fi multumiti, si, bineinteles, si cu sprijinul media, lumea va auzi despre aceasta cupa si va veni in numar mare pe circuitele de motocross.

R: Premiile, cele doua motociclete KTM, un SX 50 si un SX 65, sunt destinate copiiilor…

DT: Initial ne-am gandit la o motocicleta pentru adulti si la una pentru copii, apoi am decis sa fie doua motociclete pentru cei mai mici din piloti, cei care alearga la clasele 50 si 65. Copiii sunt viitorul, o motocicleta pentru adulti ar fi generat probabil orgolii si discutii. Insa noi am dori sa oferim cate o motocicleta la fiecare clasa si sper ca piata moto din Romania sa ajunga la acel nivel care ne va permite acest lucru. In prezent, un business moto nu se face pentru profit, se face din pasiune. Eu sunt un fost motocrosist si daca un fost motocrosist nu ajuta sportul asta, atunci cine sa o faca?

R: Dupa cele sase etape ale cupei, ce anume va va face sa etichetati Dementor KTM Motocross Cup drept un success?

DT: Dupa doua-trei etape asteptam reactii, iar aceste reactii vor fi cel mai bun barometru, vom vedea daca ne indreptam in directia buna sau nu. Apoi, pe masura ce etapele se desfasoara, ne asteptam sa creasca numarul de participanti, aceasta depinde si de sprijinul mediatic. Speram sa avem si sportivi din tarile vecine, din Ungaria, din Bulgaria, tari in care motociclismul sportiv functioneaza foarte bine si ma refer mai ales la Bulgaria. Atat timp cat noi ne facem treaba bine ca organizatori, vom primi note mari de la sportivi si de la public iar fenomenul se va amplifica.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.