Cauta in stiri

RSS Feed

Campionatul National de Viteza

Ionel Pascota, campion national la Superbike

05.07.2010
Foto ©: Pascota Racing

Penultima etapa a Campionatului National de Viteza pe circuit s-a desfasurat pe 3 si 4 iulie pe circuitul Slovakiaring, in Slovacia, Ionel Pascota, pilotul clubului Pascota Racing Team Giroc reusind sa isi asigure deja titlul de campion national la clasa 1000 Superbike.

Acest lucru se intampla dupa ce Ionel Pascota nu a mai alergat de patru ani la aceasta. Pilotul originar din Giroc, judetul Timisoara a fost urmat de Ionut Mistode, pe locul trei clasandu-se Bogdan Vrajitoru.

Mircea Vrajitoru, romanul clasat in prezent pe locul 13 in Campionatul European Superstock 600 a castigat la clasa 600 Supersport, urmat de Ionel Pascota si de catre Pop Petre, aflat la primul podium al carierei.

‘‘Au existat cateva probleme tehnice in timpul cursei la clasa 600 Supersport, acestea nepermitand motocicletei sa functioneze la parametri optimi, dar intr-un final am reusit sa ma clasez  pe pozitia a doua, fiind inca in carti pentru castigarea titlului de campion national si la aceasta clasa. Echipa noastra se pregateste si pentru etapele din Campionatul National de Viteza pe Aeroport, de la sfarsitul acestei luni, unde voi lupta pentru a aduce inca doua titluri de campion national, la Supersport si Superbike’’,
a declarat Ionel Pascota.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit se va desfasura la Most, in Cehia, in perioada 24-25 iulie 2010 iar etapa de Motociclism Viteza pe Aeroport se va desfasura la Caransebes, in data de 01 iulie 2010.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.