Cauta in stiri

RSS Feed

motociclism viteza

Ionel Pascota, lider in Campionatul National de Motociclism Viteza

09.06.2010
Foto ©: Pascota Racing

Pilotul clubului moto Pascota Racing Team Giroc a castigat a treia etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit, disputata in perioada 05-06 iunie 2010, pe circuitul de la Pannonia Ring din Ungaria.

Echipa Pascota Racing Team Giroc, reprezentata de Ionel Pascota a luat locul intai la Campionatul National de motociclism viteza pe circuit la clasa 600 cmc Supersport. O alta victorie pentru Ionel Pascota a fost si cea de la clasa SBK 1000. Dupa cele trei etape desfasurate pana la aceasta data, Ionel Pascota este lider in Campionatul National de Motociclism Viteza pe Circuit la ambele clase, 600 cmc supersport, respectiv SBK 1000.

Urmatoarele competitii de pe agenda lui Ionel Pascota sunt etapa a treia a Dunlop ROSBK (Romanian Superbike), care se va disputa in perioada 18-20 iunie pe circuitul de la Hungaroring din Ungaria si etapa a patrala Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit, care se va disputa in perioada 03-04 iulie pe circuitul de la Slovakiaring din Slovacia.

Pascota Racing

Bookmark and Share
mda by stefanel on 18.06.2010
doar el chupacabra il mai poate invinge pe extraordinarul nostru campion multa bafta in continuare, cauciucuri calde, vant din spate, cai putere multi, setari bine facute si mult antrenament
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.