Cauta in stiri

RSS Feed

Road Racing European Cup

Ionel Pascota castiga la Karlskoga!

28.07.2008
Foto ©: U.C.M. Resita

A treia runda a Road Racing European Cup a avut loc la Karlskoga (Suedia) in conditii de temperaturi extreme si vreme frumoasa. Circuitul din Karlskoga este scurt, dar foarte eterogen, cu 8 viraje de dreapta, 4 de stanga si diferente de altitudine.

Cursele s-au tinut pe o vreme deosebit de calda, fapt pentru care acestea au fost scurtate cu 4 tururi. Insa caldura nu a oprit numarul mare de spectatori sa vina sa urmareasca cursele. La finalul celor 26 de tururi, Ionel Pascota a reusit sa termine cursa Supersport 600cc pe locul al III-lea insa din cauza ca pilotii de pe locul 1 si 2 au fost suedezi de-ai casei, fara licenta pentru Campionatul European, pilotul de la U.C.M. Resita a devenit castigatorul "autorizat" al cursei situandu-se acum in fruntea clasamentului general.

Cursa a avut o importanta deosebita pentru toti pilotii deoarece primi 5 clasati pot participa in EC Final din Albacete, Spania, pe 12 octombrie. Runda finala este programata sa aiba loc pe 21 septembrie in Poznan, Polonia.

Pilotul resitean este angrenat si in alte competitii continentale, Campionatul Europei de Est, Campionatul Alpe Adria, Campionatul Austriei si doua nationale, Campionatul Romanian Superbike si Campionatul National de Motociclism Viteza, toate cursele fiind programate pe circuite din afara granitelor tarii. Dupa aceasta Cursa, Ionel va reveni acasa pe 2 august.

Clasamentul general
ROAD RACING EUROPEAN CUP - Clasa Supersport 600 cc:

1 Ionel Petru Pascota RO FRM    Honda         65
2 Michal Filla                 CZ ACCR  Yamaha     56
3 Mattia Roncoroni       I FMI           Yamaha     47
4 Loris Valjan                HR HMS    Yamaha     45
5 Radomil Rous           CZ ACCR  Yamaha     38
6 Bostjan Pintar            SLO AMZS Yamaha     36
7 Jiri Broz                       CZ ACCR   Kawasaki  32
8 Tomas Svitok             SK AMZS   Kawasaki   30
9 Sergey Krapukhin     RUS MFR Yamaha      19
10 Thommy Sköld        S SVEMO Yamaha      19

Bookmark and Share
Bravo Pascota!!!!! by Radu on 28.07.2008
Tine-o tot asa! Speram sa te vedem in WSS cat mai curand!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.