Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Ionel Pascota se intoarce in viata sportiva sub autoritatea FRM

21.01.2010
Foto ©: UCM Resita

Prin dorinta si implicarea domnului Iosif Ionel Toma, primarul Comunei Giroc, Jud.Timis, Maestrul Sportului Ionel Pascota, revine la MotoClubul Pascota Racing Team Giroc, dupa frumoasa si fructuoasa colaborare cu UCM Resita, care a durat 5 ani.

Tinand cont ca in sezonul 2009, sportivul Ionel Pascota a concurat sub licenta emisa de catre Federatia Austriaca (OeAMTC), reintoarcerea sa in viata sportiva romaneasca a fost primita cu bratele deschise de catre oficialii Federatiei Romane de Motociclism, careia sportivul se simte dator sa-i ceara scuze, pentru prejudiciul de imagine adus printr-o campanie de denigrare, pornita din randul propriilor sustinatori.

Dat fiind faptul ca sportivul Ionel Pascota este si cetatean de onoare al Comunei Giroc, domnul Primar Iosif Ionel Toma s-a aratat deosebit de bucuros sa il poata ajuta, sa aduca noi Titluri de Campion in comuna pe care dansul o conduce .

"Pentru sezonul competitional 2010, inca suntem in faza de constructie a echipei si in acest moment Moto Clubul are inscrisi sase piloti, care vor concura la clasele supersport si superbike, dintre care cel mai valoros este sportivul Ionel Pascota", ne-a declarat Vali Delianis, Team Managerul echipei.

Ionel Pascota are in palmares multiple titluri nationale si balcanice, printre care si cel de campion european UEM Cup 2008, precum si campion european Alpe-Adria 2007. Nascut pe 14 iulie 1979 in Timisoara, Pascota practica motociclismul de la varsta de 12 ani, iar din 2004 este Maestru al Sportului.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.