Cauta in stiri

RSS Feed

anduranta

Ionut Mistode va participa in Campionatul Mondial de Anduranta!

15.09.2010
Foto ©: RoSBK

Etapa cu numarul 5 din Campionatul Mondial de Anduranta va alinia la start, pentru prima oara in istorie, un pilot roman. Ionut Mistode, campion national al Romaniei, multiplu campion Dunlop Romanian Superbike, se va alatura pentru aceasta etapa echipei Serbian Racing Team Dijamant.

Cursa va avea loc pe vestitul circuit international din Doha, Qatar in perioada 11 - 13 noiembrie 2010, acesta fiind singurul din lume care dispune de o iluminare nocturna. Campionatul Mondial de Anduranta este format din 5 etape printre care se numara si vestitele curse de 24 ore de la Le Mans si de 8 ore de la Suzuka.

Ionut Mistode:
“La prima mea participare obiectivul este sa terminam cursa in puncte fara incidente neplacute. Pentru mine cursa de 8 ore de la Losail / Doha constituie un test in vederea participarii la intregul sezon 2011, cand sper sa iau startul in mult mai cunoscuta cursa de 24 ore de la Le Mans.”

Bookmark and Share
comentariu by fanel on 16.09.2010
Suuces Ionut!!!! Motociclistii din Romania sunt mandrii de tine .
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.