Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Jason Pridmore - un nou pilot in Campionatul Mondial de Superbike

30.05.2008
Foto ©: Andrew Wheeler

Pilotul american Jason Pridmore va concura anul acesta in Campionatul Mondial de Superbike HANNspree, fapt anuntat printr-un comunicat de presa de catre echipa ce il coopteaza, Alto Evolution Honda Superbike.

Decizia a fost luata dupa primele cinci curse ale campionatului deoarece echipa avea nevoie de un pilot mai experimentat pentru a-si ajuta celalalt reprezentant, Shuhei Aoyama ce se afla in curs de adaptare la stilul de pilotat din Superbike. Italianul Luca Morelli, ce a concurat pentru echipa de la inceputul anului, a fost considerat a fi prea tanar pentru a indeplini acest rol, fapt a condus la despartirea sa de Alto Evolution in conditii consensuale.

 “A concura in Campionatul Mondial de Superbike este un vis devenit realitate” a declarat Pridmore, “ Ma simt re-motivat si fericit sa fiu aici”.

La varsta de 38 de ani, Jason Pridmore din Ventura (California) devine primul pilot american pe lista celor inscrisi permanent anul acesta in Campionatul Mondial de Superbike. Acesta are in palmares un titlu de campion in AMA Formula Extreme 2002 si unul in FIM World Endurance 2003.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.