Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

John Hopkins, incantat de intrarea in SBK

Paul Lozba | 23.03.2009
Foto ©: Stiggy Racing

John Hopkins, cel mai nou pilot din campionatul World Superbike, s-a declarat incantat de alegerea facuta si este nerabdator sa participe la prima sa cursa, a treia runda a campionatului, ce va avea loc pe 5 aprilie la Valencia in Spania.

"Sunt foarte bucuros sa ma intorc pe pista si nu am decat asteptari bune. Am urmarit SBK in ultimii ani si este un campionat foarte interesant. Acesta creste de la an la an fiind din ce in ce mai popular. Sezonul competitional este mult mai strans decat in MotoGP iar motocicletele par a fi mult mai apropiate asa ca sunt foarte nerabdator sa incep, " a declarat Hopkins.

Legat de potentialul noului sau superbike, americanul a declarat:
"Inca din prima cursa Leon a aratat ca motocicleta poate ajunge pe podium. Stiggy Racing Honda a demonstrat mereu ca este competitiva si nu-mi doresc decat sa ma adaptez cat mai repede posibil. Vreau sa pot alerga in frunte inca de la inceput."

"Pana acum Ben Spies si Nori Haga si-au demonstrat abilitatile de a sta in top dar si intentiile lor in campionat. Cred ca eu impreuna cu motocicleta si echipa, avem toate capacitatile de a merge in fata si a ne bate cu liderii. Incepand din a treia cursa, voi fi dezavantajat clar la puncte dar ma voi concentra si voi lupta sa ajung in fata.

Obiectivul meu este sa obtin cat mai multe victorii si podiumuri posibil. Astept cu nerabdare aceasta experienta dar si sa pilotez pe noile circuite. Vreau sa multumesc sponsorilor mei, Monster Energy, Alpinestars si Arai, pentru sustinerea acordata in acest sezon si as mai vrea sa multumesc echipei Stiggy Racing pentru ca mi-a oferit oportunitatea de a concura intr-un campionat atat de competitiv."

Stiggy Racing Honda s-a afirmat intr-un timp foarte scurt ca o echipa cu piloti competitivi si o motocicleta cu potential foarte mare, facandu-se remarcata prin perfomanta deosebita a lui Leon Haslam, ce a terminat pe locul 3 a doua cursa de la Phillip Island. Johan Stigefelt a reusit sa creeze o echipa Superbike experimentata, avandu-l Manager pe Kor Veldman, ce a mai lucrat cu Chris Vermeulen si Carlos Checa si a castigat Titlul Mondial pentru echipa Ten Kate in 2007, cu James Toseland.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.