Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

John Hopkins ramane pe tusa pana la finalul sezonului World Superbike

11.09.2009
Foto ©: Stiggy Racing

Debutul lui John Hopkins in World Superbike, la echipa Stiggy Racing, a fost unul plin de ghinioane inca de la inceput. De cand l-a inlocuit pe Roberto Rolfo, Hopkins a suferit numeroase accidentari care i-au compromis toate sansele de a obtine rezultate in sezonul 2009.

Dupa runda de debut de la Valencia, americanul s-a accidentat la Assen in antrenamente, dizlocandu-si un sold, ca urmare lipsind patru runde. A ratat inclusiv etapa de la Misano iar la testele de la Imola a fost nevoit sa se retraga din nou la recomandarile Clinica Mobile.

La Nurburgring, John aproape ca ajunsese la forma maxima din punct de vedere fizic, dar a fost implicat in chiar prima tura intr-un carambol in urma caruia a fost calcat de motocicleta lui Vitorio Ianuzzo. Doctorii i-au diagnosticat cateva contuzii la nivelul umarului si al incheieturii, externandu-l dupa scurt timp. La sosirea in SUA, la niste teste amanuntite s-a descoperit un mic hematom in spatele creierului, care sangerase dar din fericire sangerarea incetase. Americanul va suferi o noua serie de teste peste sase saptamani, pentru a se stabili gradul de vindecare al hematomului.

Deasemenea, Hopkins a suferit trei operatii diferite pentru a i se remedia ligamentele si tendoanele torsionate la soldul si umarul stang, la osul scafiod si o separare de oase la incheietura dreapta, care a necesitat o lipire a oaselor in prealabil.

Hopkins si Ashleigh, sotia sa, au deschis un jurnal video pentru a tine la curent fanii cu starea lui de sanatate.

John Hopkins 21 via Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.