Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

John Hopkins revine la Misano

07.06.2009
Foto ©: Stiggy Honda

Dupa ce se spera ca va reveni la Miller, anglo-americanul John Hopkins a anuntat ca va reveni in World Superbike la etapa din Misano programata pe 21 Iunie, dupa ce a fost silit sa ramana in afara competitiei in urma unui high-side teribil suferit la Assen ce a avut ca urmari dizlocarea soldului.
 
Accidentarea a fost atat de grava incat americanului ii era imposibil sa mearga, soldul fiindu-i atat de rau afectat incat a dus si la o rupere a femurului. In urma cu trei saptamani Hopkins se afla pe masa de operatie, Dr Ting fiind cel ce a condus cu succes interventia chirurgicala.
 
Pilotul echipei Stiggy Honda a afirmat:
"Obiectivul meu imediat urmator este sa revin in forma inainte de urmatoarea cursa de la Misano. Am fost tinut la pat timp de doua saptamani, ceea ce a fost un cosmar pentru mine. In momentul de fata ascult indicatiile medicului meu si incerc sa o iau treptat cu recuperarea. Sunt pe picioarele mele, merg singur fara carje, si urmeaza sa intru in sala de antrenamente. Am nevoie sa imi recapat forta musculara si sa imi imbunatatesc forma fizica."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.