Cauta in stiri

RSS Feed

trial show

Julien Dupont face show la Bucuresti

25.11.2009
Foto ©: Julien Dupont

Julien Dupont, unul dintre cei mai cunoscuti rideri de freestyle si trial moto din lume, vine duminica, in cadrul evenimentului Offroad Arena Syncron Trial, pentru o demonstratie de trial cum Romania nu a mai vazut pana acum.

Trial-ul este o disciplina rafinata in tehnici, un pic introverta, in termeni de popularitate si spectaculoasa in orice fel de ambient.

Daca doriti sa vedeti ce poate face Julien Dupont cu o motocicleta si cativa busteni si cauciucuri, veniti duminica, 29 Noiembrie, incepand cu ora 12.00, in spatele Palatului National al Copiilor din Bucuresti.

Expert in cascadorii urbane si realizator al celui mai aplu show moto de televiziune din lume, Ride the World, Julien ne va arata ca niciun obstacol nu va fi obstacol pentru el si motocicleta sa.

Chiar daca are numai 29 de ani, francezul are o vasta experienta in acest domeniu, participand la multe spectacole de acest gen in Franta, Olanda, Spania, Norvegia si multe altele.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.