Cauta in stiri

RSS Feed

trial show

Julien Dupont si-a dat intalnire cu Dracula la Castelul Bran

05.05.2010
Foto ©: Mihai Stetcu

Dupa cum stiti, in intreaga lume circula sute de legende despre Contele Dracula si vampiri. Toate insa au ceva in comun - Castelul Bran din Transilvania. Celebrul trialist Julien Dupont a venit la Castelul Bran, nu numai pentru a vedea daca aceste legende sunt adevarate, dar si pentru a da o tura cu motorul sau chiar in curtea castelului.

Chiar daca legendele cu Dracula circula de mai bine de 500 de ani, acest personaj ramane viu atat pentru turisti, cat si pentru scriitori care il privesc numai bun pentru o noua carte sau un nou scenariu de film.

Julien a aflat nenumarate legende care circula in jurul Castelului Bran, insa una i-a atras cel mai mult atentia. In apropierea castelului pare a fi o cruce care, odata fiind atinsa, acea persoana ar deveni neinfricata. Exact de asta avea nevoie Julien pentru a putea face cele mai nebunesti trick-uri.

Asa ca Julien Dupont a cautat crucea pe dealul din apropierea castelului, a atins-o, iar legenda a devenit realitate - Julien a devenit neinfricat, facand cele mai nebunesti trick-uri la Castelul Bran.

Insa, misterul a ramas… va deveni Julien vampir in cele din urma sau nu? Aflati raspunsul urmarind videoclipul de pe site-ul Red Bull.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.