Cauta in stiri

RSS Feed

curse de anduranta

Kawasaki Franta castiga la Oschersleben

11.08.2008
Foto ©: FIM Endurance

Echipa Kawasaki Franta a castigat cursa de 8 ore de la Oschersleben, a patra etapa a Campionatului Mondial Qtel FIM de Anduranta, cu un tur in fata pilotilor Yamaha Austria Racing Team (YART) si doua tururi avans fata de Suzuki Endurance Racing Team (SERT).

In sfarsit, Kawasaki Franta obtine mult asteptata victorie, ce i-a ocolit inca de la inceputul sezonului. La Oschersleben, Erwan Nigon, Julian Mazuecos si Ivan Silva au facut o cursa perfecta. O evolutie foarte buna au avut de asemenea Steve Plater, Igor Jerman si Steve Martin, reusind prima clasare pe podium din sezon pentru YART.

Primul loc din clasamentul general al Campionatului Mondial Qtel FIM de Anduranta este detinut de Suzuki Endurance Racing Team. Urmatoarea etapa va avea loc in Franta la Nevers Magny-Cours pentru o cursa de 24 de ore, desfasurata pe 13 si 14 septembrie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.