Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Kawasaki merge inainte in WSBK si WSS

13.01.2009
Foto ©: WSBK

Avand in vedere decizia de suspendare a activitatilor desfasurate de Kawasaki in MotoGP, au existat unele speculatii recente asupra modului in care aceasta retragere va afecta restul programelor producatorului japonez in celelalte competitii de top.

In urma unor rezultate dezamagitoare din ultimii ani, sfarsitul sezonului 2008 a fost marcat de schimbari revolutionare ale structurilor tehnice utilizate de Kawasaki ca baza in ambele programe de competitii sportive.

In Superbike echipa Paul Bird Motorsport a inlocuit PSG-1 Corse din San Marino, in timp ce in Supersport echipa Provec Motocard a luat locul celor de la Gil Motorsport.

Steve Guttridge, coordonatorul european de planificare competitionala, (foto stanga alaturi de Paul Bird) a tinut sa faca unele precizari:

"Programele World Superbike si World Supersport merg inainte conform planului pentru 2009 si ne dam toata silinta pentru ele. Avem doua echipe noi, cate una in fiecare categorie, si lucram bine cu amandoua. Nu exista nici o schimbare de plan."

"In Superbike, asistenta fabricii este marita cu echipa lui Paul Bird si exista o colaborare mai buna decat pana acum cu Kawasaki Motors Europe si Kawasaki Heavy Industries. Acestea ar trebui sa conduca la imbunatatiri importante in echipa si motocicleta. Inca este devreme, abia am inceput totul inainte de Craciun dar la prima cursa ar trebui sa fim competitivi."

"In Supersport echipa Kawasaki Provec Motocard evolueaza foarte bine si inaintea planului. Joan Lascorz se dovedeste a fi foarte rapid, ii place motocicleta si toata lumea este entuziasta despre proiect. Credem ca vor fi cateva surprize anul acesta."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.