Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Kawasaki se retrage din AMA Superbike

22.01.2009
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki Motors Corp. U.S.A. a anuntat ca se va retrage oficial din AMA Superbike in favoarea clasei AMA SportBike 600cc, Roger Hayden si un al doilea pilot care nu a fost inca desemnat urmand sa piloteze noul ZX-6R 2009 in cadrul unei echipe conduse de Attack Racing.

Potrivit lui Bruce Stjernstrom, directorul de marketing al Kawasaki U.S.A., aceasta decizie nu are nici o legatura cu recent anuntata retragere din MotoGP sau cu politica de reducere a costurilor.

Noua echipa se va numi Monster Energy Attack Kawasaki si va fi "un efort combinat, unde resursele noastre si resursele lor vor forma o echipa ce va concura in campionatul AMA."

Attack Kawasaki a castigat ultimele doua competitii Daytona 200, in 2007 cu Steve Rapp si in 2008 cu Chaz Davies, dar numai dupa ce Josh Hayes, pilotul echipei Erion Honda, a fost descalificat din motive tehnice. Rapp a mai terminat al treilea in campionatul Formula Xtreme 2008 si Davies al saselea in cel de Supersport de anul acesta.

Via I DailyMotos

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.