Cauta in stiri

RSS Feed

Tourist Trophy

KTM debuteaza la Isle of Man TT

04.03.2010
Foto ©: KTM

Pentru prima data in istoria Isle of Man TT, o motocicleta KTM va participa in renumita competitie.

Redline Motorcycles va concura cu o motocicleta KTM RC8 R, versiunea mai puternica a lui RC8, la cursele Superbike, Superstock si Senior TT. Aceasta va fi pilotata de James Edmeades, ce a mai participat la editiile din 2006, 2007 si 2008.

Este pentru prima data cand renumitul producatorul austriac intra in cursele TT, participarea acestuia dar si reintoarcerea BMW, marind prezenta oficiala a constructorilor la editia 2010 .

James Edmeades a declarat:
“Oportunitatea de a deveni primul pilot KTM la cursele Isle of Man TT este o onoare extraordinara pentru mine si, dupa ce m-am bucurat de 3 ani grozavi intre 2006 si 2008, abia astept sa ma intorc pe insula. KTM RC8 R este o motocicleta superba si sunt convins ca se va comporta bine pe traseu cu manevrabilitatea sa excelenta.”

Mai bine cunoscut pentru motocicletele sale off-road, KTM si-a marit in continuu eforturile pentru road racing, in 2009 participand in campionatele de Superbike din Austria si Germania, unele zvonuri anuntand chiar si participarea la cateva runde World Superbike in 2010.

IOM TT

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.