Cauta in stiri

RSS Feed

Raliul Dakar

KTM mentine serviciul de asistenta in Raliul Dakar

30.07.2009
Foto ©: KTM Motor Sport

KTM va oferi in continuare pilotilor si echipelor private implicate in Raliul Dakar celebrul serviciul de asistenta pe traseu, chiar daca producatorul austriac s-a retras definitiv din aceasta competitie datorita controversatelor modificari de regulament impuse de organizatori.

Compania doreste sa ofere ca si pana acum cele mai bune servicii pentru clientii sai intr-un moment in care fanii acestui sport inca incearca sa inteleaga cum va arata Raliul Dakar fara echipa oficiala de piloti KTM.

"Avem o responsabilitate fata de clientii nostri si din aceasta cauza sunt fericit ca noi, impreuna cu ASO, am facut posibila participarea "KTM Customer Service" pentru editiile 2010 si 2011," a explicat Winfried Kerschhaggl, directorul KTM Motor Sport.

Celebrele camioane portocalii de asistenta ale celui mai mare producator de motociclete off-road din lume vor continua sa ofere sprijin tehnic si logistic in Raliul Dakar echipelor private care au ales KTM.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.