Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

KTM neaga o posibila implicare la 600cc

03.12.2008
Foto ©:

Harald Bartol a negat din nou o posibila implicare KTM in viitoarea clasa 600cc si zvonurile conform carora decizia companiei austriece de a se retrage din clasa 250cc a fost luata cu scopul ascuns de a avea timp sa se pregateasca pentru noua formula.

O controversata clasa 600cc cu motoare in patru timpi va inlocui incepand cu 2011 pe cea de 250cc in doi timpi. KTM si Aprilia au contestat vehement schimbarea, compania austriaca ajungand pana la a se retrage de la 250cc, urmand sa se concentreze anul viitor numai asupra clasei 125cc.

Harald Bartol, reprezentant de marca KTM, a declarat: "Regulile sunt o mare si grosolana prostie. As vrea sa dezvolt un motor de curse, nu un... nici macar nu am un nume pentru acesta, asa ca nu vom participa."

"Aceasta nu este o competitie si stiam ca ne vom indrepta catre o cupa mono sau ceva de genul acesta. De ce ar trebui sa cheltuim bani si sa dezvoltam un motor nou cand regulile iti permit sa cumperi unul mai bun din magazin? Noua clasa este o prostie. Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati, Aprilia si KTM nu au interese in aceasta clasa, deci stim cine are si cine a fortat." a declarat Bartol, facand aluzie la intentia Honda de a furniza motoarele pentru noua clasa 600cc.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.