Cauta in stiri

RSS Feed

Campionatul National de Motocros

La Copsa Mica, Adrian Raduta a avut de furca cu Campionul Ungariei

30.03.2009
Foto ©: Top Cross TCS Ciolpani

Peste 100 de piloti s-au aliniat la startul primei etape a Campionatului National de Motocros, organizata pe 28 si 29 martie la Copsa Mica, de clubul X-Treme Medias. Cea mai buna performanta a unui sportiv roman ii apartine pilotul Top Cross TCS Ciolpani, Adrian Raduta, care a ocupat locul doi la clasa 250 Open.

Raduta a castigat prima mansa a celei mai puternice clase, terminand al doilea mansa secunda, dupa ungurul Tzuni Laszlo. “Sunt multumit de aceasta prima cursa a Campionatului. Am alergat pe un circuit rapid, nu foarte tehnic si ca toti ceilalti, am fost incomodat de praf. Tzuni este un pilot foarte rapid, este Campionul Ungariei si a avut un ritm mai bun in mansa decisiva. Am fost nevoit sa alerg cu motocicleta de antrenament, care este destul de muncita si acest lucru s-a simtit” a declarat Adrian Raduta la finalul cursei.

Pilotul Top Cross TCS nu ravneste la titlul national ci si-a propus sa obtina rezultate cat mai bune in puternicul campionat german ADAC MX Masters, la care participa piloti de talie mondiala. Totodata, dupa doua etape alergate in Campionatul Europei de Est la motocros, Adrian Raduta se afla pe locul doi in clasamentul general, fiind in carti pentru obtinerea titlului balcanic.

Bookmark and Share
un adevarat campion by andrei on 07.04.2009
Foarte frumos Adi..speram sa vii la toate etapele din romania si sa te vedeam numai pe locu 1.. Multa bafta la curse
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.