Cauta in stiri

RSS Feed

World SuperSport

Laverty, intr-o forma excelenta de la inceputul campionatului

24.05.2009
Foto ©: WSBK.com

Pana in momentul de fata al sezonului 2009 World Superbike, Carl Crutchlow si Eugene Laverty au fost cei mai constanti pioti ai plutonului funtas de la clasa Supersport. Rapiditatea cu care s-au adaptat noilor conditii au dat peste cap ordinea de pana acum a echipelor ce obisnuiau sa conduca clasamentul si a pilotilor care erau favoritii constanti la castigarea etapelor.

Laverty, ca dealtfel si Crutchlow, si-a pastrat mintea limpede intr-n mod remarcabil avand in vedere ca se afla in WSS ca si debutant, si nu pare a fi intimidat de loc de faptul ca atat el cat si echipa sa provenita din BSS sunt oarecum o aparitie ilustra.

La finalul cursei de la Kyalami a declarat: "Am aratat inca o data ca noi doi suntem cei mai puternici din campionat si nu s-a mai intamplat una ca asta pana acum avand in vedere ca noi suntem debutanti. Luand in considerare ultmile sezoane, speram sa putem tine pasul cu Andrew si Kenan pana in finalul campionatului."

Laverty a recunoscut si meritele echipei si a fost nerabdator sa explice de ce lucrurile au mers asa bine pana in prezent:
"Parkalgar este o echipa mica foarte valaroasa si este uimitor pentru multi cum putem tine piept celor de la Ten Kate. Oamenii pe care ii am acum alaturi sunt aceiasi din campionatul BSS unde il aveam ca adversar pe Carl. Am ajuns impreuna aici si se pare ca formam echipa ideala, aceiasi oameni din sezoanele 2004 si 2006. Este de necezut la ce nivel am ajuns daca stam sa ne uitam in urma de unde am plecat."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.