Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Lavilla il inlocuieste definitiv pe Roberts

28.05.2009
Foto ©:

Guandalini Racing a anuntat ca va renunta la serviciile pilotului australian Brendan Roberts pentru restul sezonului Campionatului Mondial de Superbike 2009, in favoarea spaniolului Gregorio Lavilla.

Inca de la inceputul lunii mai au existat zvonuri puternice in legatura cu o posibila inlocuire a lui Roberts, aparitiile lui Lavilla ca wildcard nefiind considerate tocmai intamplatoare. Accidentarea pilotului australian din prima cursa de la Monza nu a facut decat sa-i ofere lui Lavilla posibilitatea de a intra mai elegant in echipa.

Gregorio Lavilla l-a inlocuit pe Roberts in cea de-a sasea etapa de la Kyalami, acolo unde a obtinut locul 11 in prima cursa si locul 12 in cea de-a doua, urmand acum sa ia startul pe circuitul american Miller Motorsports Park din Salt Lake City.

"Sunt foarte onorat sa ma intorc in campionat cu o echipa si o motocicleta atat de competitive precum Ducati 1198 si Guandalini Team. Stiu ca situatia nu este una usoara dar sper sa ma obisnuiesc cu motocicleta pentru a ma ajuta pe mine si Kuba (Smrz) si echipa sa implinim targetul. Voi face tot ce e posibil in aceasta cursa pentru a aduce mari satisfactii." a declarat proaspatul component al echipei Guandalini Racing.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.