Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Leon Haslam intra in World Superbike

10.10.2008
Foto ©: David Perkins

Dupa britanicul Tom Sykes si americanul Ben Spies, un alt pilot britanic cunoscut a semnat un contract oficial pentru a concura anul viitor in Campionatul Mondial de Superbike. Leon Haslam se va alatura echipei Stiggy Motorsport reintorcandu-se astfel in Superbike dupa o absenta de cinci ani.

Haslam, in varsta de 25 de ani, este unul dintre cei mai experimentati piloti concurand la clasele 125cc, 250cc, 500cc si de asemenea in campionatele British Superbike si Supersport. Leon activeaza in prezent in British Superbike pentru echipa HM Plant Honda si a castigat cinci din ultimele sapte etape.

"Oportunitatea de a ma alatura echipei Stiggy Team este o veste excelenta pentru mine. Echipa pe care o formeaza Johan pentru trecerea in Campionatul Mondial de Superbike si pachetul tehnologic pe care-l pregateste sunt lucruri deosebite. Sunt sigur ca voi fi competitiv in 2009. Abia astept sa lucrez cu noua echipa si sunt foarte multumit ca pot continua atat legatura mea cat si a familiei mele cu Honda." a declarat Leon Haslam.

Echipa Stiggy Motorsport va avea doi piloti in Campionatul Mondial de Superbike 2009 urmand sa aflam cat de curand si numele celui de-al doilea.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.