Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Leon Haslam la Suzuki Alstare, Max Neukirchner la Ten Kate Honda

16.10.2009
Foto ©: Stiggy Racing Honda

Stiggy Racing Honda si Leon Haslam au anuntat ca se vor desparti pe cale amiabila la sfarsitul acestui sezon competitional, viitorul echipei patronate de Johan Stigefelt fiind acum incert din cauza pierderii sponsorului principal S2 Racing.

Inaintea ultimei etape a Campionatul Mondial de Superbike 2009 putem spune ca Leon Haslam a avut un an remarcabil, clasandu-se in prezent pe locul sase, motiv pentru care a obtinut cu usurinta un loc la gruparea Suzuki Alstare condusa de Francis Batta.

Haslam il va avea anul viitor coechipier la Suzuki Alstare pe Sylvain Guintoli, pilot ce provine din Campionatul Britanic de Superbike, Batta renuntand astfel la Yukio Kagayama care se va intoarce in BSB si la Max Neukirchner care, in ciuda faptului ca vine dupa o serie de accidentari, a reusit sa semneze zilele trecute cu Hannspree Ten Kate Honda.

"Echipa se bucura de sustinerea directa a producatorului si are o lunga istorie incununata de succes, asa ca a ma alatura lor reprezinta un pas inainte in cariera mea. Dupa ce l-am intalnit pe Francis (Batta) si i-am ascultat planurile si dorinta de a reusi am fost sigur de potentialul intregii echipe si al infrastructurii." a declarat talentatul pilot britanic Leon Haslam.

John Hopkins, al doilea pilot de la Stiggy Racing Honda, se afla poate in cel mai rau moment al carierei sale, sansele de a-si gasi o echipa pentru a fi prezent in Campionatul Mondial de Superbike 2010 fiind destul de reduse.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.